Automerken

Het laatste nieuws over auto´s en automerken

Wat u moet weten over autostickers

Reclame is voor elk bedrijf belangrijk. U kunt nog zo’n goed product leveren, als niemand u kan vinden, zal u niet aan verkopen toekomen. Autostickers zijn een zeer eenvoudige vorm van reclame, die enorm veel exposure oplevert. Bedrijfswagens komen immers overal en zorgen 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week voor contactmomenten. Zelfs in de file of buiten werktijd als u geparkeerd staat. Businessstickers met een duidelijk zichtbare boodschap. Ze zijn op maat te maken in iedere gewenste kleur. Met achtergrond, contour gesneden of transparant. Logo’s, pakkende teksten en websites of telefoonnummers geven iedere bedrijfswagen op die manier een professionele uitstraling.

Bestand tegen weer en wind

Wanneer u auto stickers wilt bestellen, let dan vooral op de kwaliteit. De stickers dienen bestand te zijn tegen weer en wind, maar bijvoorbeeld ook tegen de autowasstraat. Ze mogen niet loslaten na contact met water of er makkelijk af te halen zijn. Bovendien moeten de gebruikte kleuren goed zichtbaar zijn en niet vervagen door zonlicht of het gebruik van schoonmaakmiddelen. Goede stickers hebben een speciale beschermlaag voor deze situaties en zijn geprint in volle kleuren. Mits ze volgens de bijgeleverde instructies zijn aangebracht, kunnen ze tenminste 7 jaar het visitekaartje op uw auto zijn.

Zelf online autoreclame bestellen

Het is niet nodig om een beletteringsbedrijf in te schakelen om uw auto te beplakken met reclame. Autostickers kunt u tegenwoordig heel gemakkelijk zelf online bestellen. Door aan te geven welk formaat en welke aantallen u wilt en door uw bedrijfslogo, tekst of afbeelding direct te uploaden. Wilt u het creatieve deel liever aan een professional overlaten? Dan kunt u meestal tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van een ontwerpservice. Na betaling via iDeal of overschrijving heeft u de gewenste auto stickers vaak al binnen enkele werkdagen in huis. Als extra service ontvangt u er bij een goede leverancier ook nog een instructievideo voor het plakken bij.